top of page
  • Kari

Mitt hemmelige våpen


Vel, det er vel ikke akkurat en hemmelighet, men dette er noe som har fulgt meg i mange år. Er det én ting jeg har drukket i årevis, er det varmt sitronvann med noen biter fersk ingefær, 1/2 teskje gurkemeie og litt pepper. Denne drikkes i perioder hver dag, men ellers når jeg kjenner at jeg kanskje brygger på noe, er litt gusten i halsen eller bare litt uggen. Denne er helt super. Det er klart at smaken kan være noe sær for mange, men som jeg alltid sier; "hvis det er bra for deg, er det bare å få det i seg". Du kan evt ha litt honning i, men husk da å vente til vannet ikke er kokende varmt, da dette bryter ned alt det gode honningen har å by på av næring. Å bekjempe inflammasjon er så viktig og da er dette gull. Kanskje dette kan være en ny rutine du tar med deg videre?

Tips til å gjøre dette så enkelt som mulig å gjennomføre i hverdagen:

Kjøp inn masse økologiske sitroner når de er på tilbud, press de og ha de i isbitformer/isbitposer, så har du sitronsaft lett tilgjengelig. Kjøp inn fersk ingefær og kutt opp i små biter og hiv de i fryseren sammen med sitronen. Da trenger du kun å koke opp vann, tilsette en isbit eller to og noen biter ingefær, så er du good to go. For min del er dette det som gjør at jeg kan drikke dette så ofte. Det er lett tilgjengelig og krever svært lite styr i hverdagen. DET er målsettingen min. Håper det kan funke for deg og.


pS! Denne kan drikkes kald hvis du foretrekker det.


Varm klem fra Kari


Siste innlegg

Se alle

Comments


  • Instagram
bottom of page