top of page
  • Kari

Tid. Hvor mye har du?


Du har kanskje tatt deg selv i å tenke at "tiden går fra deg", "tiden går for fort" etc. Men går tiden egentlig FRA deg? Handler ikke det om perspektiv? Hva hvis vi snur litt på det og tenker at tiden kommer til oss i stede?. Smak litt på det. Er ikke det en finere måte å se det på?. I stede for at livet går FRA deg. Dagene løper FRA deg. Hva med å endre litt på perspektivet ditt og se hvor magisk det er hvis tiden kommer TIL deg? som en gave. Vi FÅR tid. Den blir ikke tatt fra oss. Hver dag får vi tid. Tid som kan brukes akkurat slik DU måtte ønske. På det du vil. Vi blir ikke frarøvet tid eller muligheter her i livet, vi blir gitt det i gave. Tenk på det neste gang du stresser og føler at livet går fra deg. Grip de sjansene og mulighetene som byr seg og utnytt tiden til det fulle.


Denne måten å tenke på ble en gamechanger for meg da jeg i mange år følte at jeg "mistet" livet og at alt og alle gikk "fra" meg. Tiden løp vekk fra meg, årene gikk og jeg "stod igjen på perrongen". Ved å endre hvordan jeg så på dette med tid og endret perspektivet fra å føle at jeg mistet tid til å føle at jeg fikk tid, gjorde at alt stresset med tid forsvant. Jeg fikk heller et syn på at hvert eneste minutt og time som kom min vei, var en gave. Det er ingen selvfølge at vi får tid her i livet. Det er altfor mange som ikke får nok tid på denne jord. Vi som er så heldige å få tid, bør bruke den så varsomt som vi kan. Dele tiden vår med de som er viktige for oss, nyte tiden vi får og være takknemlige. Takknemlig for at vi får utdelt tid og at det er virkelig livets gave.


Er det andre ting i livet vi kan endre betydningen på (og derav også måten det påvirker oss) for at vi skal få det litt bedre? Tid skal jo ikke være noe vi forbinder med stress.

Tenk litt på det og ha en strålende god dag.


Varm klem fra Kari

84 visninger2 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

2 Comments


margautneb
Sep 13, 2023

Veldig sant, Kari. Takk for fin refleksjon denne morgenen❤️

Like

irenli
Sep 12, 2023

En fin og vennlig påminnelse om at tiden og dermed livet, kommer og vi får pakke ut time etter time.

Klem til deg, Kari💗

Like
  • Instagram
bottom of page